Spela online bingo

Spela online bingo med jackpottar

Det finns många olika spel online med jackpottar, såsom slots, kortspel, lotto och så vidare. Det finns också ett sorts spel som sticker ut från mängden och det är online bingo. I vanlig bingo i en bingohall används riktiga bollar för att ta fram numren, medan online bingo använder sig av en slumpgenerator. Det finns också ofta en chattfunktion, där du kan chatta med de andra spelarna och ibland även med den som håller i spelet. Vissa online bingo erbjuder också sidotävlingar, där du skriver i chatten när en viss sifferkombination kommit upp eller liknande.

Det finns massor med olika sorters online bingo, men det handlar generellt om två olika typer, nämligen 75-bollars bingo och 90-bollars bingo. I 75-bollars bingo har du en 5×5-bricka med mittenrutan markerat GRATIS och målet är att få en vågrät, lodrät eller diagonal rad eller i vissa fall mer komplicerade mönster. Det finns också så kallat speed bingo online, där spelet spelas på precis samma sätt, men mycket snabbare. I 90-bollars bingo har du istället en 9×3-bricka, det vill säga med tre horisontella linjer och nio kolumner, men varje rad innehåller endast fem siffror för totalt femton siffror på en bricka. Här gäller det att få en rad, två rader eller full house, nämligen hela brickan.

Exempel på online bingo spel med jackpottar

Det är naturligtvis roligt att spela vanlig bingo online, men det är ännu mer lockande att spela bingo med jackpottar. Det finns flera olika sådana spel, till exempel följande.

JätteLätt – jackpotten går inom 60 bollar och startvärdet på jackpotten är 800 kronor. Jackpotten i det här spelet går i snitt tolv gånger per dygn.

Britten – här känner du av den brittiska atmosfären med en friruta och fem vinstchanser. Jackpottens startvärde är på 5 000 kronor och du vinner den när du får fem vågräta rader inom 54 bollar.

1 kr-bingo – här har jackpotten ett startvärde på 10 000 kronor, trots att en bricka bara kostar 1 krona. Detta är antagligen det billigaste online bingo spelet med jackpott.

90 Vinstregn – ett spel med både vinstregn och en jackpott med startvärde på 5 000 kronor och jackpott inom 47 bollar. I detta spel gäller regeln ”vinner en, så vinner alla”.

Tur8:an – innehåller en jackpott med startvärde på 8 000 kronor och även en lilljackpott på 800 kronor, som du vinner när du får din andra rad inom 31 bollar.

Superlätt – kanske Sveriges lättaste bingo, där du vinner en jackpott med startvärde 200 kronor inom 62 bollar.

Fyran – här vinner du en jackpott inom 44 bollar. Den minsta jackpotten är 4 444 kronor och antal rader 4 stycken. Naturligtvis kostar den också 4 kronor.

Kalasbingo Special – här hittar du en jackpott med startvärde på hela 50 000 kronor och dessutom en lilljackpott på 1 000 kronor när du får din sista rad inom 57 bollar.

Exempel på sajter med online bingo med jackpottar

Till skillnad från många andra online spel hittar du mest online bingo med jackpottar på renodlade bingosajter, som kanske även erbjuder casinospel och inte tvärtom. Kolla till exempel in Bertil, Jackpotjoy och Mama Mia Bingo.