Största vinsterna i online videopoker

Stora vinster i online videopoker

När man spelar slots med jackpott kan man ofta hitta topplistor över de största vinsterna genom tiderna, men vad gäller online videopoker är det inte alls lika simpelt. För det första är det inte lika många som spelar online videopoker som online slots och för det andra är vinsterna inte lika sensationella. Däremot kan det vara bra att veta att återbetalningsandelen är olika stor i olika sorters videopoker, så innan du börjar spela kan det vara bra att välja en variant som betalar ut så mycket som möjligt. Utbetalningsandelen varierar lite mellan olika spelutvecklare och casinon, men i allmänhet ligger ordningen så här:

 1. All Aces videopoker 99,92 %
 2. Jacks or Better videopoker 99,54 %
 3. All American videopoker 99,38 %
 4. Deuces Wild videopoker 99,37 %
 5. Aces and Faces videopoker 99,26 %
 6. Bonus videopoker 99,17 %
 7. Tens or Better videopoker 99,14 %
 8. Double Bonus videopoker 99,11 %
 9. Joker Poker videopoker 98,60 %
 10. Double Joker videopoker 98,10 %

Som du kan se är det relativt stor skillnad mellan utbetalningsprocenten i olika sorters online videopoker, så välj med omsorg. De spel som erbjuder de allra största vinsterna är dock inga av de på föregående lista, utan det handlar om online videopoker med jackpottar.

Online videopoker spel som erbjuder stora vinster

Online videopoker med jackpottar är som sagt de spel som erbjuder de största vinsterna, eftersom jackpotten är mycket större än alla andra vinster. Vi har samlat ihop namnen på en del av de bästa progressiva jackpott-videopokerspelen på nätet, men du kan såklart också spela online videopoker med lokala jackpottar om du föredrar det.

Alla de progressiva videopokerspel vi listar här nedan kräver att du satsar fem mynt för att kunna vinna jackpotten. Inom parentes skriver vi den korthand som är nyckeln till jackpottvinsten.

 1. All American video poker progressive (royal flush)
 2. Jackpot Poker MH (royal flush)
 3. Megajacks (royal flush)
 4. Super Jackpot video poker (royal flush)
 5. Jackpot Deuces Wild Progressive (royal flush i ruter)
 6. SupaJax (fyra knektar och SupaJax-kortet)

Öka dina vinstchanser i online videopoker

Det finns många sätt att öka sina vinstchanser i online videopoker. För det första väljer du ett spel som har hög utbetalningsprocent (se ovan) och läser på de specifika reglerna för detta spel. För det andra kollar du in sannolikheter för de olika korthänderna, så att du vet när det är bäst att behålla eller byta ut kort. Du kan antingen arbeta ut en egen strategi eller ta hjälp av någon av alla de som finns online.

Därefter gäller det att tänka på några saker till. Spela alltid fem mynt, då du vinner mest på detta sätt, men se till att hålla kolla på dina pengar. Vi rekommenderar att du spelar med en budget, så att du inte förlorar mer än du har råd med. Du kan också bestämma en tidsram för hur länge du ska spela, då det är lätt att tappa fokus efter ett tag. Glöm inte att du kan öva dig gratis på online videopoker på de flesta sajterna, så att du får en bra känsla för spelet innan du sätter dina egna pengar på spel. Lycka till!