Lokala jackpottar

Vinn jackpottar på en förutbestämd summa

Det finns två olika sorters jackpottar, nämligen progressiva och lokala jackpottar. De progressiva är de som växer hela tiden i och med att en liten andel av alla insatser på spelet går till denna jackpott. De lokala jackpottarna däremot är de som består av en förutbestämd summa som alltid är densamma och inte kan förändras. Jackpotten är till exempel 10 000 kronor och då har det ingen betydelse när den vunnits senast, hur många som vinner den samtidigt eller någonting annat. Att vinna en lokal jackpott är egentligen samma som att vinna den största vinsten, med den enda skillnaden att den oftast är något större. Spela och vinn jackpottar genom att satsa så mycket som möjligt på ett spel, eftersom jackpotten då blir som störst.

Vinn jackpottar som tillhör ett specifikt spel

En lokal jackpott är inte bara på en förutbestämd summa, utan den tillhör också ett specifikt spel. Progressiva jackpottar kan ibland finnas på flera olika spel tillsammans, såsom Mega Moolah, Mega Moolah Isis, Mega Moolah 5 Reel Drive och The Dark Knight som delar en progressiv jackpott. Lokala jackpottar däremot tillhör bara ett specifikt spel, så spela och vinn jackpottar på ett specifikt spel.

Det kan vara lite svårt att hitta spel med lokala jackpottar, då de inte finns under kategorin jackpottspel. Inom denna kategori finns nämligen oftast bara de spel som erbjuder en progressiv jackpott, så för att hitta ett spel med en lokal jackpott måste du bläddra igenom de vanliga spelen och ibland till och med öppna vinsttabellerna, för att se om det finns en jackpott i spelet. Det har dock oftast inte så stor betydelse om det kallas jackpott eller ej, utan kolla bara hur stor den största vinsten är, så ser du om du tycker att det är värt att spela spelet.

Spela och vinn jackpottar

Spela och vinn jackpottar online eller spela bara för att det är roligt. Många online casinon erbjuder sina spelare möjligheten att spela helt gratis med låtsaspengar. Om du väljer att spela på detta sätt blir naturligtvis även vinsterna i låtsaspengar, så även om du vinner en jackpott blir du inte rikare på riktigt. Det kan dock vara en bra idé att spela gratis till en början för att lära känna spelet och lära sig de olika reglerna och sedan börja satsa pengar när du känner att du vet exakt hur spelet går till. Då har du oftast också räknat ut hur mycket du ska satsa för att vinna så mycket som möjligt och börjar spela med riktiga pengar med de största vinstchanserna.

Ett sätt att dryga ut din spelkassa är att spela med bonusar. De flesta spelsajter online ger sina spelare bonusar i olika former, så att du kan spela och vinna jackpottar ännu mer utan att betala mer. Du kan till exempel få en viss procentsats av din insättning eller en fast summa. Detta ger dig ännu mer speltid, så att du kan vinna ännu mer. Det är dock viktigt att du tar dig en titt på bonusreglerna, så att du vet om de kommer med omsättningskrav eller andra villkor.

Spela och vinn jackpottar, både lokala och progressiva. Vi håller tummarna för dig!