Lotterier med jackpottar

Spela på lotterier med jackpottar

Att spela på lotterier är mycket populärt och det är egentligen höjden av tur och slump. Du väljer ett visst antal nummer och hoppas sedan på att så många av dessa nummer som möjligt ska dras, då din vinst ökar med antalet rätta nummer. Om du har riktig tur stämmer alla nummer och då kan du vinna en jackpott. Mer eller mindre alla lotterier är nog lotterier med jackpottar, då det innebär att den högsta vinsten kallas en jackpott. På lotterier fungerar det som så att det finns en stor pott och så länge ingen vinner den (det vill säga så länge ingen prickar in alla nummer) växer denna pott. Detta är anledningen till att jackpottar på lotterier ibland kan växa till många miljoner dollar och euro. Det har ingen betydelse om du spelat många gånger innan eller bara testar första gången. Om du lyckas pricka in alla nummer vinner du hela den enorma jackpotten.

Spela på lotterier med jackpottar på nätet

Du kan spela på Svenska Spels lotto hos spelombud runtom i Sverige, men du kan också spela på lotterier med jackpottar på nätet. Det finns många fördelar med att spela online istället för vanligt. För det första är nätet öppet dygnet runt alla dagar i veckan, så du behöver aldrig passa några öppettider. För det andra är det tillgängligt från hemmets trygga vrå, så du behöver varken klä upp dig eller resa iväg. Om du däremot är på resande fot är lotterier på nätet också tillgängliga på mobilen och surfplattan, så du kan också spela på lotto när du är i farten. En annan fördel med att spela lotto online är att du inte behöver känna någon stress, utan kan ta din tid när du väljer dina nummer. Hos spelombud kan man ofta känna att någon hänger över axeln, men på internet-lotto är man helt själv och kan tänka hur länge man vill innan man bestämmer vilka nummer man vill spela på.

En av de största fördelarna med att spela på nätet är dock att du kan ta del av erbjudanden och kampanjer. Detta betyder att du kanske får var tionde lottokupong gratis, rabatt på lottokuponger, extrapengar att spela för eller liknande. Många lottosajter erbjuder också VIP-klubbar, där du kan ta del av exklusiva förmåner.

Exempel på olika lotterier med jackpottar

Den största fördelen med att spela lotto online är nog ändå att det finns så många olika lotterier med jackpottar på nätet. Du är inte bara bunden till svenska lotterier, utan kan spela i euro och dollar på alla världens olika lotterier. Några av de mest populära lotterierna är till exempel amerikanska Powerball, Mega Millions, Lotto (Florida), Super LOTTO, Lotto (New York), Cash4Life och Megabucks. Det finns också populära lotterier med jackpottar från Europa, till exempel SuperEnalotto och Super Star från Italien, Lotto och EuroMillions & UK Millionaire Maker från Storbritannien, Loto och EuroMillions & My Million från Frankrike med flera. Den som vill ta sig till andra delar av världen kan exempelvis spela på Powerball Lotto från Australien eller Mega-Sena från Brasilien.